Etter3

Bli med på styling – en dag som boligstylist!

Før jeg styler søker jeg alltid etter inspirasjon og her er bilde av et soverom jeg har stylet tidligere. Et liggende maleri i kjølige, rolige blåtoner ”fører an” for resten av dekoren. Store, deilige ”hotellputer” bakerst, så dekorputer i himmelblå og til slutt ”prikken over i-en” med to kule puter i retromønster. Hvitt deilig sengeteppe og et lækkert ullpledd i marine avslutter her stylingen av sengen. På høyre side er det satt et par blå, lekre telysestaker samt en høy vase. To fine nattbordslamper i sort som kunden selv hadde.

p1040267Soverom stylet med ”maritimt” tema.

Soverommet som skal styles har kalde, rolige farger som passer fint på et sted hvor en skal hvile.  Her er det fargen ”Retro” fra Jotun som er malt på veggene. Den har litt rødt i seg og har derfor en varm undertone som jeg personlig synes er nydelig! Men hvor er det blitt av atmosfæren?

p1040270Trist å legge seg i dette soverommet…

Nøytralt og greit utgangspunkt så her står vi ganske fritt men vi må ta hensyn til de fargene som allerede er her. Jeg forsøker alltid å ta en befaring på forhånd og ta bilder, da blir resultatet best.

På soverommet begynner jeg ofte med å plukke ut et aktuelt bilde så tar det “føringen” for hvilke farger jeg skal dekorere med. Denne gangen dropper jeg bildet siden det er så lavt under taket over sengen. Tar derfor utgangspunkt i sengeteppet, og her valgte jeg grått som går fint mot sort. Det tillater også stor frihet ift resten av dekoren. Det er smart å velge seg et tema for det er jo utallige muligheter! Jeg hadde lyst til å skape en litt luksuriøs følelse og da jeg gikk på “skattejakt” fant jeg to flotte puter med gullmønster samt to puter i hvit saueskinn.

Før dekorputene er det flott å bruke to store pute bakerst(hotellputer), så bygger du videre med flere dekorputer for å få “luksusfølelsen”! For å understreke temaet plukket jeg ut to telysestaker i gull, en vase i glass med gullstriper samt en stor grøntplante på det ene nattbordet som en fin, frisk kontrast til resten.

Planter er alltid pent å bruke, og understreker den “roen” du gjerne vil ha på et soverom. For å skape en hjemmekoselig atmosfære har jeg til slutt lagt et pent pledd på sengen samt noen interiørblader.

p1040277

Har vi klart å skape en luksuriøs atmosfære og et litt mere personlig og innbydende soverom?  Ja, jeg føler vi har klart å endre atmosfæren betraktelig og her er det deilig å finne roen på kvelden for en god natts søvn. Det viktigste, vi har klart å gjøre soverommet attraktivt og klart for salg!

kveldsstemning på soverom med interiørbladerBlir delig å finne roen her til kvelds?

Vi må ikke glemme stuen….

Er du lei atmosfæren i stuen og trenger litt inspirasjon? Bli med videre til en lett styling av en stue på Heimdal. Veldig kurant utgangspunkt men ganske så trist. Stuen er lys og fin men mangler «personlighet» så dette må vi gjøre noe med.

stue før man har dekorert med høstfarge, grå sofaLitt tamt her trenger vi få inn litt «frisk pust»!

Begynner alltid med å finne et aktuelt maleri på lageret og lar det være utgangspunktet for dekoren når jeg drar i butikkene for å finne noe nytt og lekkert! Fant to ensfargede puter i en nydelig, varm orange samt to kremhvite puter. Falt pladask for de to kule retroputene fra Kremmerhuset som ble ”prikken over i-en” på stuen! Et deilig lyst pelspledd skaper lunhet og på bordet valgte jeg lysestaker i bronse samt en morsom vase, også i retrostil. Et par interiørblader skaper en innbydende og hjemmekoselig atmosfære. Det er viktig å skape litt oppmerksomhet i et tøft boligmarked så jeg sverger til detaljer med friske farger! Ble litt bedre enn utgangspunktet?

høstfarger på stuen - etterHerlige høstfarger gir varme og atmosfære til stuen!

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *