Nydelige mønster fra Cornelias Hus!
Mønster i porselen og stentøy er skikkelig hot nå!

Bli med på shopping og se på høstens interiørnyheter!

Jeg har hatt gleden av å gå runden i flere interiørbutikker for å se hva de byr på av høstnyheter. Utrolig mye fint å finne! Kos deg med bildene og bli inspirert til å innrede i høstfarger. God helg!PastellerBlått og delikate pasteller er en av høstens interiørtrender, Kremmerhuset.

Lilla9Burgunder, pudderrosa gjelder også i høst, Kremmerhuset.

RetroDisse råtøffe dukene og putetrekkene i herlig  Retromønster finner du på Kremmerhuset nå!

blaa_tekstil

Mønster er skikkelig hot på stentøy og porselen nå. Kanskje finner du noe lignende på loftet innkjøpt på sydentur som du kan ta frem nå? Flotte krukker og glass i mønster, tekstiler i nydelige blåtoner, Cornelias Hus. Se for deg dette i huset ved sjøen….synes jeg hører bølgene slå mot stranden…

bord2

Naturfarger, grovt stentøy og tre har de et godt utvalg av på Cornelias Hus, Oslo.

sennepsor

Sort mot sennepsgult-alltid lækkert! Grovt lin mot paljettpute, herlige materialkontraster, Cornelias Hus.

  bambusbebambus2Denne kule bambusbenken fant jeg på Interiørbutikken, Granit på Grunerløkka i Oslo. Den er sammenlegbar og super å ha på badet, i gangen eller ved inngangspartiet. De har også mange kule bambusmøbler på Kremmerhuset nå. 

putergrani

Herlig puter i sort, beige og dempet korall i herlig lintøy, Granit på Grunerløkka i Oslo.

  krukkergr  Disse knalltøffe potteskjulerne og skålene i herlig «betonglook» fant jeg også på Granit, Grunerløkka Oslo. Hvis du liker en røff stil er disse midt i blinken til planter, til potetgullet, krydderplanter eller som penneholder på kontoret. 

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *