"Høstdamen". Akryl på lerret, 120 x 40 cm. Solgt!
"Høstdamen". Akryl på lerret, 120 x 40 cm. Solgt!

En reise i Siws farge-og kunstverden…

Jeg elsker å male og for å få inspirasjon går jeg på tur, leser i blader eller tar en tur i de beste interiørbutikkene. Det er skjønnheten i fargene som inspirerer meg til å male og det praktisk talt «klør» i fingrene når jeg har sett noe som inspirerer meg.

Jeg har prøvd ut flere teknikker, noen enkle, noen mere komplisert, og resultatet blir ganske så forskjellig! Utrolig artig å prøve seg frem! Hvis du er kreativ og har lyst å prøve deg som kunstner anbefaler jeg sterkt et malekurs så du lærer det grunnleggende. Da har du et bedre utgangspunkt for å lykkes. Bli med på en reise i min fargeverden….kanskje blir du inspirert?

turkisblaatt

Her et veldig fargerikt maleri med klare, sterke farger. Dette har vært utstilt på Helenes Boutique, Hitra. Inspirert av regnbuen faktisk. 

gulbrunt

Jord og varme,vakre farger som på høsten i dette bildet. Prøver alltid å lage litt «tyngde» i bunnen med mørkere nyanser slik at maleriet får en fin dybde. 

fullsizerender

Blått, en herlig og avslappende farge som er flott mot brunt! Her har jeg jobbet i «flere lag», brukt en del vann som gir en spennende effekt! Til slutt en «touch» av bronsespray som gir en varm glød mot de kalde blåtonene.

fullsizerender-kopi

Gult som solen…mot sitrongult…friskt og deilig! Den dype brunfargen fremhever det gule og gyldne.

limebrons

Dette malte jeg sist sommer. Lime er en herlig farge og den er flott mot bronse og gull som jeg har «lekt» meg med her. Ikke vær redd for å prøve når du skal lage kunst!

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *