Understell av et arvet bord

Gjør arvegods om til «gull»!

Du har sikkert en gammel kommode, bord eller noe annet flott du har arvet fra dine slektninger som du vil ta vare på. Jeg arvet et gammelt spisebord fra familiehytten som stod nedstøvet i garasjen i månedsvis

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med det for jeg hadde jo allerede et spisebord både på hytta og hjemme. Dette bordet var litt spesielt for meg, mange gode barndomsminner fra uttallige hytteturer hvor vi spiste gode familiemiddager nettopp rundt dette bordet.

bordplate

Det gamle men vakre bordet har sine sår og merker etter mange års bruk: Det var nettopp derfor jeg ønsket ta vare på det. 

Jeg måtte gå i tankeboksen….hvordan kunne jeg beholde dette gamle bordet med verdighet? Så fikk jeg ideen! På hytta hadde vi et salongbord men det var ikke noe jeg måtte beholde og dessuten trengte guttene et nytt bord i kjelleren hjemme. Hva om jeg fikk min praktiske samboer til å kutte bordbena slik at det ble lavere og kunne brukes til salongbord på hytta?

understell

Plutselig hadde jeg et hyggelig salongbord med herlige minner om en livlig barndom! Ble ikke så verst dette….kanskje du kan gjøre det samme om du har et  et gammelt spisebord du vil beholde?

ferdigbor

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *