blikkbokse

Tips til egendesignet adventsstake!

Advent og førjulsstemningen er over oss for fullt og med «Black Friday» har du kanskje også fått tak i litt julegaver? På søndag skal vi allerede tenne det første adventslyset og plutselig er julen her med deilig julemat, juleferie og julegaver!

I år har jeg lyst å lage min egen adventsstake, noe nytt, noe annerledes! Fant en del flotte varianter på nettet som jeg gjerne vil dele med deg. Det er bare å bruke fantasien og det du har hjemme, eller finner i bruktbutikken…. Her er noen bilder som kanskje vil inspirere deg til å lage din egen adventsstake i år! Lykke til!

flasker

Var ikke denne fin da? Har du noen gamle, kule flasker du kan bruke?

 

trekasse

Denne er litt «lunere» med den gamle trekassen som du lett kan finne på en bruktbutikk! Vakker og spesielt fin på hytta!

 

norgesglasHar du noen gamle Norgesglass hjemme så er denne varianten super! Med hvit markeringstusj kan du med pen håndskrift lage en personlig «touch» på glassene.

 

blomsterk

En tøff variant med blomsterkrukker i litt «rustikk» stil. Med litt grønn mose blir denne flott mot de vakre, hvite lysene. Kanskje har du noen bomsterkrukker du ikke bruker lengre og kan «sprite» opp med litt spraymaling ønsket adventsfarge?

blomster

Denne er nydelig synes jeg. Ren, enkel med vakre, hvite blomster!

 

blikkbokse

En favoritt om du liker litt «røffere» og industriell stil. Denne varianten kan også være flott på hytta synes jeg. 

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *