gammels

Nytt år-nye interiørmuligheter!

Juleferien er over og huset blir «nakent» og trist når julenissene er pakket ned og juletreet er kastet ut! Da trenger vi sårt litt inspirasjon og nye farger for å fylle inn «tomrommet»! Det var trist å pakke vekk jula men samtidig deilig å få inn nye farger. Her har dere litt inspirasjon som kan gi det nye året et «interiørkick»!

Jeg begynner tidlig å planlegge hvilke farger jeg vil bruke på nyåret og koser meg med å gå rundt i interiørbutikkene og finne mulige «skatter». Det er nok at jeg finner en pute, vase jeg liker fargen og uttrykket på, så jobber jeg videre for å utvikle og underbygge interiørtemaet. Jeg falt pladask for puten med frosne, turkiske greiner som dere ser fremst på bildet. Den ble min ledetråd og inspirasjon på nyåret!

En «regel» når du innreder, er at du må velge ut noen få elementer som får fokus i interiøret. Jeg har valgt to ensfargede puter bakerst som lar de to fremste putene «spille hovedrollen». Hvis man har for mange gjenstander som ber om oppmerksomhet blir rommet rotete og kan skape en urolig atmosfære. Velg ut noen interiørfavoritter og la dem få «spille hovedrollen» alene så får du et mere vellykket og gjennomført interiør.

salongen-2

Innredningstips stuen, Interiørtrender 2017, Interiørdesign

Turkis er nydelig mot hvitt og gull og den beige sofaen trenger litt farge for å kvikkes opp! Fatet på salongbordet kjøpte jeg på tilbud men jeg likte ikke fargen så det sprayet jeg med gull slik at det skulle passe inn i resten av dekorasjonen.

 

Like før jul var jeg så heldig å besøke den fantastiske restaurant- og interiørbutikken «Mathildes» på Steinkjer. Der er det en fantastisk atmosfære, god mat og ikke minst kan du gjøre en god interiørhandel! Flotte klær har de også og nå på nyåret kan du sikkert gjøre et salgskupp! Det ligger kun noen hundre meter fra togstasjonen, anbefales!

Jeg fant dette fantastiske håndlagede fatet som jeg falt pladask for. Er det ikke flott?  Tror det er det lengste fatet jeg har sett, hele 120 cm og kun 30 cm bredt. Det er så vakkert i seg selv at jeg bare har satte noen få dekorelementer på det så det kommer til sin fulle rett. Ja, det har fått «hovedrollen» på spisestuen min fordi det fortjener det!

spisebord

Styling spisestuen, Interiørdesign

Elsker dette håndlagede fatet som jeg fant på «Mathildes» på Steinkjer. Hvis man leter er det utrolig hvilke interiørskatter en kan finne og ikke nødvendigvis i hovedstaden…

 

Jeg er så heldig å ha en flott fjellhytte som jeg kan rømme til for å samle krefter og nyte naturen. Her var det full julestemning etter en deilig juleferie så her var det også behov for noe nytt! Tømmerveggene har en herlig, varm konjakkfarge så da er det flott med kjølige kulører som en fin kontrast. Jeg fant noen herlige puter på Kid  i «dongeriblått», marine, tøff pelspute samt en i etnisk mønster som understreker det grove.

To flotte lysestaker i tinn hadde jeg fra før så fant jeg dette tøffe tinfatet på Home and Cottage som ble perfekt for å samle dekoren på spisebordet. Marineblå krukker fra Kid samt to lekre telysestaker ble et fint stilleben. Å sjonglere varme farger mot kjølige er alltid spennende og gir flotte kontraster!

gammels

Interiørtips til hytta, Interiørtips fjellhytte, Interiørdesign

Grove, lune tømmervegger mot blå puter og tinngjenstander gir en deilig atmosfære i lesekroken på hytta.

 

Tar med dette bildet fra TV-stuen på hytta så dere får mest mulig inspirasjon.  Jeg har et sett med gardiner som jeg liker og de ble utgangspunktet her. Turkis er en nydelig kontrast mot brunt og lune, varme farger. Trefatet fant jeg på Ikea, herlig valnøttfarge, og det ble grunnlaget for å lage et stilleben på det gamle salongbordet.

Hadde en fin vase i «retrostil» som jeg satte noen kvister i, fant to lekre telysestaker i hvitt som gir et flott lys. For å markere at dette er på fjellet syntes jeg det var morsomt å ta med noen dyr i stillebenet. Ble et greit og hyggelig resultat dette som jeg trives med. Da håper jeg du får lyst til å hive deg rundt å skape ditt eget personlige preg på interiøret med dine favorittgjenstander og interiørkupp!

salongbor

Interiørtips stuen på fjellet, Interiørdesign, Interiørtrender 2017

Artig å kunne sette sammen «interiørskatter» en finner rundt omkring i butikkene og bruke sammen med ting du allerede har. 

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *