sjøgrønne malerier
"Hav". Akryl på lerret med sjablong. 1 meter x 60 cm. Pris: 3.500 kr.

Malerier gir deg et personlig interiør!

Jeg bruker alltid mine malerier for å skape et personlig interiør og en skreddersydd boligstyling. Det er en utfordring men samtidig spennende å ta utgangspunkt i maleriene mine når jeg planlegger en styling. Her viser jeg et utvalg av stylinger hvor jeg har brukt egne malerier og hvordan jeg har tenkt når jeg har tilpasset interiøret til bildene. 

Maleri i kjølige blåtoner er et fint utgangspunkt for ei nøytral og delikat styling. De sorte Butterflystolene gir litt «tyngde» og kontrast mot de lyse fargene. Glassbordet gjør at sonen ved kjøkkenvinduet ikke blir for dominerende. Stylingen «tar igjen» noen av de vakre blåtonene i maleriet og med telysestaker samt vase i sølv understrekes et moderne interiør.

Kjøkkensone med malerier og butterflystoler

Her et maleri kjølige blåtoner og grått. Artig å bruke disse to flotte Butterflystolene fra Kremmerhuset!

 

Sjelden jeg benytter maleier på badet men her var det fristende. Sjøgrønt er delikat og gir en følelse av «renhet», noe som er viktig når en skal style et bad.

Når alt er hvitt og grått er det flott å kunne bryte med noen kontraster som i dette maleriet. Varme bruntoner med de kjølige sjøgrønne og turkise tonene er alltid en suksess når en skal male bilder. En hvit, delikat benk og et deilige håndkle som tar igjen de vakre grønntonene i bildet gir fin helhet.

Sjøgrønne malerier

Nydelige sjøgrønne toner gir en følelse av SPA og renhet på badet.

 

På soverommet bruker jeg hovedsaklig lyse og delikate fargetoner for å gjenskape en følelse av ro og velvære. Dette avlange maleriet har fin tyngde i bunnen med grått som igjen er en fin kontrast mot lilla.

Her har jeg startet med putene som ligger bakerst som har en nydelig grålilla farge. Det skaper et godt utgangspunkt og tar igjen det grå på maleriet. De fremste putene har en nydelig dekor og setter dermed «prikken over i-en» på dette soverommet. Lampene er i stilren, enkel design og litt grønt bryter opp mot alt det lilla.

Kjølige farger på soverommet med lilla malerier

Dyp lilla, grått og syrin er flotte farger på soverommet hvor du skal lade batteriene.

 

Jeg malte dette «høstbildet» for et par år siden og det har et bredt spekter av varme, dype farger. Det gir et spennende og godt utgangsnpunkt til god boligstyling. Se flere av mine malerier på Facebook og Simonettes Fargeverden.

Den sitrongule retrosofaen jeg investerte i sist sommer fungerer godt mot dette høstlige bildet. For å få fin helhet i interiøret tar jeg igjen fargene i bildet, brunt, beige og oliven i dekorputene. Den tøffe treuglen, olivengrønne vasen samt de tøffe, grove telysestakene setter her «punktum» for ei tøff og sprek styling.

sitrongul sofa matchende malerier

Varme farger skaper et lunt interiør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *