Interiørkonsulent Trondheim & Omegn - Koselige Hjem

Interiørkonsulent

Jeg har 2-årig utdanning som interiørkonsulent gjennom Norges Kreative Høgskole, og etablerte eget firma i 2004. Fra 2006 har jeg praktisert som interiørkonsulent og boligstylist på mange spennende interiøroppdrag.

Å skape er ”mitt kall” og jeg nyter virkelig å sette sammen et vakkert interiør eller fordype meg i kunsten når jeg har anledning til å male. Jeg er god til å lytte til mine kunders behov og ønsker å strekker meg langt for å gjøre kundene fornøyd. Glade kunder gjør meg lykkelig og bekrefter at jeg har funnet drømmejobben!

Trenger du gode råd før du skal selge din bolig kan jeg hjelpe deg. Jeg har jobbet som boligstylist i 11 år og vet hva som skal til for å gjøre boligen din mer attraktiv før salg. Send meg video eller bilder av boligen din så sender jeg en utfyllende rapport tilbake med gode tips og råd. Du sparer tid og penger å ikke minst får du et mere attraktivt salgsobjekt i et tøft boligmarked. Det koster kun 850 kr inkl. mva og du får et raskere salg og en høyere pris!

Trenger du råd til hjemmet ditt ift. valg av farger, innredning eller oppussing tar jeg 900 kr inkl. mva. Med min lange erfaring trenger jeg ikke mange timene for å finne en god løsning.

Ta kontakt hvis du har behov for en interiørkonsulent i Trondheim og omegn!

Kunder:

Jeg har lang kompetanse innen styling av visningsleiligheter, og har stylet i følgende prosjekter:

  • Grillstad Marina, Prosjektavdelingen Eiendomsmegler 1
  • Grillstad Park, for Heimdal Bolig
  • Miljøbyen Granåsen, for Heimdal Bolig
  • Utleirtoppen, for Heimdal Bolig
  • Ringve Park, for Heimdal Bolig
  • Lounge Lade Alle, Selvaag Bolig
  • Lilleby, Lade for Heimdal Bolig
  • Hommelvik Sjøside, Eiendomsmegler 1 Stjørdal.

 

Kundeuttalelser:

Jeg fikk stor hjelp med styling vedrørende salg av min 42 kvm leilighet på Ranheim. Etter mye frem og tilbake med en leietaker som skulle flytte/ikke flytte stilte KoseligeHjem opp på kort varsel og fikset opp en relativt tømt leilighet for fotografering og visning. Leiligheten ble strålende, og trakk mange nok interessenter. Leiligheten ble anonnsert til 2.090.000, men ble solgt til 2.250.000, og det er LITEN TVIL om at stylingen hadde mye ære for salget. Tusen takk for god hjelp og service. Jeg anbefaler KosligeHjem for framtidige kunder.

Hilde Marie


«Vi har ved flere anledninger brukt Koselige Hjem til å style boliger som har hatt behov for et «ekstra løft». Koselige hjem har levert raskt og effektivt og bidratt positivt både til salgspris og ikke minst omsetningshastighet. Vi kan trygt anbefale Koselige hjem»

Nils Borgar Husby, Heimdal Eiendomsmegling AS


Hei. Jeg har hatt den glede å få hjelp fra Koselige hjem vedr tilrettelegging for salg min bolig i Trondheim sentrum. Siw Marit kom og tok et overblikk over hvordan jeg hadde det i hjemmetmitt.Hun kom med gode forslag til forbedringer som jeg fulgte og huset ble godt besøkt av mange mennesker som var intr I å kjøpe huset. Huset ble solgt etter første visning – til en pris godt overtakst.Jeg kan bare takke Siw Marit og Aktiv eiendomsmegling for en meget godt utført jobb! Hilsen en godt fornøyd tidligere huseier.

Kari Bjerkås


Ønsker å takke for en kjapp og meget godt levert styling, det er ingen tvil om at stylingen av denne boligen var med og bidro til at vi fikk solgt boligen til den prisen som den ble solgt for. Boligen var tom, og med en godt utført styling fremsto boligen på en helt annen måte ved foto og visning enn den hadde gjort uten styling.   Koselige hjem leverte et godt tilbud, utførte jobben på kort varsel og fremstod som meget dyktige gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler dere uten tvil videre!

Steffen Berg, Heimdal Eiendomsmegling AS


I forbindelse med salg av leilighet på Rosten, benyttet vi Koselige Hjem som stylist.
Kontakt ble formidlet av Eiendomsmegler 1. Samarbeidet med Koselige Hjem var utmerket, og stylingen ble utført raskt og profesjonelt. Leiligheten ble solgt for kr. 170.000 over prisantydning.

Frode Larsen