Boligstyling og malerier av Siw Marit Larsen - Koselige Hjem

Malerier til salgs

Farger er min største inspirasjon og jeg storkoser meg når jeg får leke meg med nydelige farger i mine malerier! Jeg har malt bilder i 16 år og jeg har utviklet et kunstnerisk uttrykk jeg føler meg trygg på. Maleriene bruker jeg på oppdrag som boligstylist, og jeg har også deltatt på flere kunstutstilllinger. Jeg selger også malerier hos Helenes Boutique på Hitra.

Min 11-årige erfaring som boligstylist og interiørkonsulent kommer til god nytte når jeg skal finne farger som passer sammen i kunst. Jeg foretrekker akrylmaling og benytter bildecollage om jeg finner inspirerende bilder.

Ønsker du noe unikt som ingen andre har så kan jeg skreddersy malerier til ditt hjem. Slik blir ditt interiør unikt og komplett. Send meg gjerne et bilde av interiøret i rommet du ønsker å ha maleriet i, så blir det lettere for meg å tilpasse maleriet til ditt interiør.

sjøgrønne malerier

Jeg har nylig fått oppfylt drømmen om å designe og produsere egne møbler. Under finner dere mine tøffe salongbord i gammel låveplank og betong.

Ta kontakt hvis du ønsker pris på malerier eller møbler.