Malerier

Skreddersydde malerier til ditt hjem!

De siste årene har jeg gått flere malekurs og utviklet et kunstnerisk uttrykk jeg trives med.  Min 13-årige erfaring som boligstylist, samt bakgrunn som interiørkonsulent kommer til god nytte når jeg skal finne farger som passer sammen. Når jeg har anledning lager jeg malerier for de enkelte stylingene og salgsobjektet får da fin helhet og et unikt uttrykk. Jeg maler både i akryl og olje – samt bruker bildecollage når jeg finner noe inspirerende.

Jeg kan skreddersy malerier til ditt hjem slik at ditt interiør blir komplett og stilrent. Har du private foto av barna eller andre i familien kan jeg legge dem inn i maleriet slik at du får dine særegne bilder.

Bilder kan også bestilles i plexiglass og aluminium. Dette er en spennende og ny måte å dekorere hjemmet sitt på. Dette utrykket passer spesielt bra om du har en stram og ”minimalistisk” stil, men kan også kombineres med en mer hjemmekoselig stil.

Her er et lite knippe av bilder jeg har laget, ønsker du å se mer følg gjerne mitt kunstgalleri  Simonettes fargeverdenFacebook. Disse bildene er til salgs, ta kontakt på facebook eller mail for pris.

Boligstyling