Kundeuttalelser

Jeg fikk stor hjelp med styling vedrørende salg av min 42 kvm leilighet på Ranheim. Etter mye frem og tilbake med en leietaker som skulle flytte/ikke flytte stilte Koselige Hjem opp på kort varsel og fikset opp en relativt tømt leilighet for fotografering og visning. Leiligheten ble strålende, og trakk mange nok interessenter. Leiligheten ble annonsert til 2.090.000, men ble solgt til 2.250.000, og det er LITEN TVIL om at stylingen hadde mye ære for salget. Tusen takk for god hjelp og service. Jeg anbefaler Koselige Hjem for framtidige kunder.

Hilde Marie


«Vi har ved flere anledninger brukt Koselige Hjem til å style boliger som har hatt behov for et «ekstra løft». Koselige Hjem har levert raskt og effektivt og bidratt positivt både til salgspris og ikke minst omsetningshastighet. Vi kan trygt anbefale Koselige Hjem»

Nils Borgar Husby, Heimdal Eiendomsmegling AS


Hei. Jeg har hatt den glede å få hjelp fra Koselige Hjem vedr tilrettelegging for salg min bolig i Trondheim sentrum. Siw Marit kom og tok et overblikk over hvordan jeg hadde det i hjemmet mitt. Hun kom med gode forslag til forbedringer som jeg fulgte og huset ble godt besøkt av mange mennesker som var intr I å kjøpe huset. Huset ble solgt etter første visning – til en pris godt overtakst.Jeg kan bare takke Siw Marit og Aktiv eiendomsmegling for en meget godt utført jobb! Hilsen en godt fornøyd tidligere huseier.

Kari Bjerkås


Ønsker å takke for en kjapp og meget godt levert styling, det er ingen tvil om at stylingen av denne boligen var med og bidro til at vi fikk solgt boligen til den prisen som den ble solgt for. Boligen var tom, og med en godt utført styling fremsto boligen på en helt annen måte ved foto og visning enn den hadde gjort uten styling.   Koselige Hjem leverte et godt tilbud, utførte jobben på kort varsel og fremstod som meget dyktige gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler dere uten tvil videre!

Steffen Berg, Heimdal Eiendomsmegling AS

Boligstyling